Rólunk

A céget Gondi Árpád alapította SZEGEDI INGATLANKEZELŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT néven  1998-ban. A jelenlegi ügyvezető Ócsainé Gondi Erika. A SZISZ SZEGED KFT ingatlankezelői tevékenységét 20 éve végzi a legtöbb tulajdonos megelégedésére. Filozófiánk szerint  az elégedett ügyfelek, jelentik a biztos jövőt. Minden helyzetben és tevékenységben lehet jobban teljesíteni, erre törekszünk, és ennek fényében cselekszünk.

A Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata és a SZISZ Szeged Ingatlankezelő Kft. (képviselő: Gondi Erika) között

ADÓSSÁGKEZELÉSI SZOLGÁLTATÁSRA

 

megállapodás jött létre, melynek célja: a szociálisan hátrányos helyzetben lévő lakosok közös költség hátralékának csökkentése, illetve megszüntetése.

  1. A közösköltség-hátralékos tulajdonos felveszi a kapcsolatot és együttműködik a Családsegítő Szolgálattal.
  2. A Szisz Szeged Ingatlankezelő Kft. az adós kérelme alapján a hátralékról két példányban igazolást ad ki.
  3. A közösköltség-hátralékos tulajdonos vállalja, hogy a tartozása 25%-os részét havi részletekben az aktuális közös költség befizetése mellett teljesíti a közös képviselet felé.
  4. A részletfizetési megállapodást követően a hátralékos tulajdonos szerződésben vállalja, hogy együttműködik a Családsegítő Szolgálattal, és fizeti a részletfizetési megállapodás alapján a közös költséget.
  5. A jogosultsági feltételek maradéktalan teljesülése esetén az önkormányzat a hátralékos tulajdonos helyett kifizeti a közösköltség-hátralék 75%-os részét.

Remélem, hogy ezzel is segíteni tudtunk a szociálisan rászorult tulajdonosok igen nehéz helyzetén!

Gondi Erika

ügyvezető 

Portál bejelentkezés
Felhasználói név
Jelszó
 

A Projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.