Kulcsrakész ügyviteli megoldásaink...

Az INNOWAIRTMKereskedelmi és Vállalatirányítási Rendszercégünk fő termékcsoportja, mely korszerű technológiai kialakításának köszönhetően, teljes megoldást biztosít cége napi ügyviteli folyamataiban jelentkező problémák megoldására. Önnek nem kell kompromiszumokat kötnie azzal kapcsolatban, hogy olyan rendszert alkalmazzon, mely csak részben képes kiszolgálni ügyviteli folyamatait. Rendszerünk teljes mértékben testreszabva adjuk át ügyfeleink részére. Folyamatosan fejlesszük, hogy cége az üzleti környezet változásainak maximálisan megfelelhessen. Az INNOWAIRTM Rendszert úgy terveztük, hogy a mai digitális világban elérhető lehetőségeket maximális támogassuk és célunk a papírmentes iroda és költséghatékony működés megvalósítása. Ha Ön rendszerünket használja, cége időt takaríthat meg, költségeit csökkentheti, munkaerőt csoportosíthat átmás területekre, és egy egységes, érthető, ergonómikus munkakörnyezetben dolgozhat.

Az INNOWAIRTM Garden Rendszer egy költséghatékony megoldás, amely kifejezetten virág- és dísznövénykertészetek, faiskolák igényei alapján készült. Fogalmi rendszerében az előbb említett tevékenységet folytató vállalkozásokhoz illeszkedik (Termelő, cserépméretek, fejszám, szaporítóanyagok, hagymaméret) és megtalálhatók azon speciális törzsadatok (méret, speciális göngyölegek, cc kocsi, polc, tálca, konténer, doboz) melyek ezen szakterületekhez kapcsolódnak. A rendszer használatával a vállalkozások növelhetik termelékenységüket anélkül, hogy napi üzletmenetüket számottevően módosítaniuk kellene. Integrált funkcionalitást biztosít a kereskedelem, ellátási lánc menedzsment, termelés, tervezés, ügyfélkapcsolat-kezelés és eBusiness területeken. A rendszerben lévő üzleti, pénzügyi és logisztikai információk mindig valós idejű, teljes képet nyújtanak a felhasználók számára. Az integrált működésnek köszönhetően a vállalkozás folyamatai áttekinthetővé válnak, megszűnik a dupla adatbevitel és csökkenthető a párhuzamos folyamatok száma.

Az INNOWAIRTM Flat Épületfenntartó és Társasházkezelő Rendszerfő célja, hogy a vállalkozások kiadásait, költségeit csökkentse így pénzt takarítson meg, valamint a folyamatokban megbújó részinformációkat összefogva, hatékony ellenőrzési lehetőségeket (automatizmusokat) biztosítson. Az INNOWAIRTM Flat Rendszer egy költséghatékony megoldás, amely kifejezetten épületfenntartó és szolgáltató vállalkozások napi ügymentében jelentkező igények alapján készült. A rendszer használatával a vállalkozások növelhetik termelékenységüket anélkül, hogy napi üzletmenetüket számottevően módosítaniuk kellene. Integrált funkcionalitást biztosít a házak és albetétek, folyószámlák, kötelezettségek, előírások, közös költség, bejövő/kimenő számlák, elektronikus dokumentumok, iktatás, költségtervezés, könyvelés, munkalapok kezelése, e-fizetési meghagyások (e-FMH), ügyfélkapcsolat-kezelés (közös képviselet) és eBusiness területeken. A rendszerben lévő üzleti, pénzügyi, és logisztikai információk mindig valós idejű, teljes képet nyújtanak és az épületfenntartással kapcsolatos fogalmak alkalmazásával az INNOWAIRTM Flat egy speciális szakirányú rendszert alkot, ötvözve a digitális világ lehetőségeit és a napi munka kihívásait.